Animirani film "ZEC PETAR"

26 Apr 2018 u 18:30
Animirani film "ZEC PETAR"

Animirano-igrani film Zec Petar priča nikad pre ispričanu priču o Zecu Petru koja počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzmu farmu starog gospodina Gregora i počnu je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered.

Originalni naslov: Peter Rabbit

Datumi prikazivanja filma: 05., 06., 07., 12., 13., 26. и 27. 04. 2018.g.  u  18,30h. 

Dužina trajanja filma: 95 min

Država/Godina: USA/2018

Žanr: animirani, avantura (sinhronizovano)

Glumci: Stefan Bundalo (Petar Zec), Teodora Ristovski, Iva Stefanović, Milica Janketić, Aleksandar Radojičić, Tamara Aleksić, Dejan Dedić, Dragan Vujić – Vujke, Miroljub Turajlija, Slobodan Tešić, Lako Nikolić, Milan Antonić .

Režiser: Will Gluck

Distributer: CON FILM D.O.O.

Pogledajte trejlere:

https://youtu.be/Sqru0TZJWoE

https://www.youtube.com/watch?v=enSJR3mHaas&t=1s

http://www.imdb.com/title/tt5117670/?ref_=nv_sr_1

SADRŽAJ

Kada na farmu po svoje nasledstvo dođe mlađi gospodin Toma Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Ali mladi Gregor nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Bibu koja je ujedno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza što na kraju rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bibe. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko van njihove idilične okoline pravac u gužvu londonske podzemne željeznice i sve do opasnih ulica grada i nazad.Ali na kraju, Petar mora da shvati da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

Cena karte je 250,00 DIN