Crtani film "MALI VESELJAK: BROD SPASILAC"

10 Mar 2018 u 18:30
Crtani film "MALI VESELJAK: BROD SPASILAC"

Svi koji su voleli čuveni kratkometražni animirani film „Mali remorker“, uživaće i u dugometražnom ostvarenju „Mali veseljak: Brod spasilac“,

koji 1. februara pravo iz Norveške stiže u bioskope širom Srbije.

Mali veseljak: Brod spasilac je originalna norveška priča o malom brodu spasiocu iz primorskog gradića koji je unapređen u glavni spasilački brod u velikoj luci,

i koji spasava svet uz pomoć njegovih starih prijatelja.

Film je zasnovan na dečijoj knjizi Elijas: Mali brod spasilac, koja je objavljena 1999. godine u Norveškoj.

Posle hrabre misije spasavanja u olujnim vremenskim prilikama, mladi spasilački čamac Elijas pozvan je da počne da radi u velikoj luci. Uzbuđeno prihvata i napušta stari život i prijatelje, ali ubrzo shvata da veće nije uvek bolje.

Kada otkrije da lokalna kriminalna banda iskopava dragoceni metal koji ima moć da utiče na vremenske neprilike, Elijas će shvatiti da će morati da zatraži pomoć od starih prijatelja kako bi raskrinkao planove bande.

Elijas je zvezda animiranih TV serija, filmova i igrica još od sredine devedesetih godina. TV seriju je kasnije otkupio Netfliks za teritorije engleskog govornog područja, što je ovu priču učinilo popularnom u oko 100 zemalja širom sveta. Kreatori ovog popularnog lika su Sigurd Slatebrek i Alf Knutsen, a Norveško društvo za spasavanje ga je proglasilo za njihovu zvaničnu maskotu.

Zabavna i topla porodična priča Mali veseljak: Brod spasilac, koja nosi univerzalnu poruku namenjenu svim generacijama, stiže 1. februara u domaće bioskope širom Srbije.

Pogledajte trejler: https://youtu.be/mluCtPpc0hw

Datum prikazivanja: 9. , 10. i 11.03. u 18,30h

Cena karte je 250 dinara.

Dobro došli!