Dečija pozorišna predstava "ZAČARANO KRALJEVSTVO"

03 Jun 2018 u 12:00
Dečija pozorišna predstava "ZAČARANO KRALJEVSTVO"

Predstava “ZAČARANO KRALJEVSTVO” govori o mladoj devojci koja je živela sa ocem i dve sestre. Prvo su živeli lagodnim životom u velikoj kući, ali spletom okolnosti otac je izgubio bogatstvo. Preselili su se u skromniju kuću. Dve sestre neprestano su se žalile, a jedna je zadržavala svoju tugu za sebe i nastojala da pomogne sestrama i ocu.

Jednog dana otac je načuo da bi mogao povratiti deo bogatstva koje je izgubio jer se jedan od brodova vratio. Dve sestre odmah su zatražile razne luksuze, ali ona je želela samo da se otac sigurno vrati. Na njegovo nagovaranje, ipak je odgovorila da želi ružu.

Na povratku kući otac se izgubio i zatražio je pomoć u velikom dvorcu.. Već se spremao da ode kada je video prelepe ruže i ubrao je jednu...

Bajke bude ljudsku maštu i veličaju nagradu koja će da pripadne onima koji su strpljivi, vredni i pošteni, ali, isto tako govori nam i o ljudskim osobinama; tera nas da razmislimo ko su ljudi kojima neizmerno verujemo i jesu li zaista vredni naše pažnje i prijateljstva.

Besplatne karte se preuzimaju 31.05.2018. godine od 12 časova na našoj blagajni.

Datum i vreme prikazivanja: 03.06.2018. godine u 12 časova.

Ulaz je besplatan uz prethodno preuzetu ulaznicu.