DODELA NAGRADA NAJBOLJIM ĐACIMA

21 Jun 2017 u 15:00
DODELA NAGRADA NAJBOLJIM ĐACIMA

NAGRAĐENI VUKOVCI I ĐACI GENERACIJE

U Centru za kulturu “Vlada Divljan“ opština Palilula nagradila je 213 najboljih učenika iz svih osnovnih i srednjih škola tablet računarima, a 23 đaka generacije dobilo je i putovanje na Krf. Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić rekao je da je danas specijalan dan za sve prisutne đake.

-Velika mi je čast da danas ovde u ime Opštine i u svoje lično ime mogu da čestitam na uspehu najboljim đacima sa teritorije opštine Palilula. Svih 213 najboljih đaka, dobitnika "Vukove diplome" dobiće od opštine tablet računar, a 23 đaka generacije i putovanje na Krf koje organizujemo zajedno sa Srpskom pravoslavnom crkvom, gde će obići naše spomenike, mesta na kojima je bila srpska vojska kada se povlačila preko Albanije, družiti se.. Mi često kažemo da na Krf odlaze deca a vraćaju se ljudi- rekao je Jovičić.

On je ponovio da je današnja manifestacija jedna od najlepših koju je opština Palilula organizovala i da će nastaviti da podržavaju i motivišu mlade da budu još bolji i uspešniji.

-Želim da budemo najbolji i drago mi je da sam danas sa vama jer vi ste ponos Palilule, naš zadatak i naša obaveza je da vas motivišemo i zadržimo ovde kako bi sa vama Srbija bila bolja i jača - poručio je Jovičić.