Filmski festival "BEST OF LIFFE"

29 Sep 2017 u 21:00
Filmski festival "BEST OF LIFFE"

Best of LifFe u CK Vlada Divljan

Najbolji filmovi regiona biće prikazani od 29.09. do 11.10. u okviru programa Best of LifFe. Program je nastao u saradnji sa Internacionalnim festivalom filmske režije -LIFFE, koji je 23.09. završio svoje jubilarno 10. Izdanje  u Leskovcu. Best of LifFe prikazaće domaće filmove i filmove iz regiona koji su u predhodne dve godine osvojili nagrde na ovom festivalu, ali i na drugim festivalima širom sveta.  

Preporučujemo  filmove koji su u Srbiji, do sada, imali samo festivalske projekcije:

Film Noćni život reditelja Damjana Kozolea, koji je ,,za suptilnu, proživljenu i nadahnutu režiju koja pleni izvrsnom organizacijom kadra i scene i vrsnim radom s glumcima’’ osvojio Drugu nagradu Živojin Žika Pavlović na upravo održanom LIFFEu. Komediju Sve najbolje rediteljke Snježane Tribuson, koja je prošle godine osvojila pet Zlatnih arena na Filmskom festivalu u Puli. Film proslavljenog hrvatskog reditelja Branka Schmidta, Imena Višnje koji je do sada u Srbiji imala prilike da vidi samo publika LIFFEa.  Film  S one strane reditelja Zrinka Ogreste, prošlogodišnjeg hrvatskog predstavnika za nagradu Oskar i dobitnika Grand Prix Živojin Žika Pavlović. Mladim gledaocima, Bioskop Vlada Divljan preporučuje   filmove: Uzbuna na zelenom vrhu Čejne Černić i Podji sa mnom Igora Šterka.

Imaćete prilike da u okviru programa Best of LifFe prisustvujete beogradskim premijerama sledećih filmova: Zlatna petorka, Sve najbolje, Imena Višnje, Uzbuna na zelenom vrhu; Podji sa mnom.

Vidimo se u bioskopu!  

www.ckvladadivljan.rs

Možete nas pratiti i na našoj FaceBook stranici !                                                                                                   

Centar za kulturu Vlada Divljan, Mitropolita Petra 8

Cena  ulaznica  -   250,00 din