Izložba slika Jelene Borovčanin

07 Dec 2017 u 19:00
Izložba slika Jelene Borovčanin

Svečano otvaranje izložbe slika ”DODIR STAKLA“ autora Jelene Borovčanin je u četvrtak, 07.12.2017.g. u 19.00 časova u foajeu Scene Stamenković, ul.Mitropolita Petra 8.

Ulaz je slobodan. Dobrodošli!

 

Mlada  i talentovana, Jelena Borovčanin  predstavlja nam svoju skrivenu ljubav a to je umetnost (radost stvaranja slika/dela).

Jelena je devojka koju  svi možemo posmatrati kroz više prizmi. Po obrazovanju diplomirani politikolog i master bezbednosti, po profesiji broker osiguranja, ali pored toga  umetnička duša koja se izražava kroz svoja dela. Svako njeno delo govori neku priču. Motivi svakako definišu delove njenog života.      

Reč autora

“Ova izložba sublimira smisao svih onih životnih situacija koje nam se događaju. Situacije koje samo na prvi pogled deluju strašno i negativno, ali kada te iste strašne situacije  pogledate iz drugog ugla one mogu biti samo okidač za nastanak savršenstva.  Izlozba “Dodir stakla“ je primer da se iz pukotina i razbijenih delova može napraviti celina.  Suština je izvući maksimum iz svega, ne odustajati i istrajati. Moj maksimum koji sam izvukla iz jednog nemilog događaja koji se desio pre 2 godine je izložba slika od stakla “Dodir stakla” .

Pitanje koje sebi treba da postavite jeste “da li vidite pukotinu ili celinu”. Jelena je pronašla svoju celinu i svemu dala smisao  kroz rađanje novog oblika energije.

Zato slušajte svoju energiju i pogledajte dela očima umetnika i saznajte šta ona skriveno želi da nam poruči. Jelena je jedna divna mlada osoba, neafirmisani umetnik koji nastoji da osvoji vaša srca.