Pozorišna predstava "LAŽI ME"

19 Avg 2017 u 20:30
Pozorišna predstava "LAŽI ME"

Dragi naši Palilulci u saradnji Gradske opštine Palilula i Centra za kulturu „Vlada Divljan“ predstavljamo Vam manifestaciju „Kulturno leto na Paliluli“

U subotu 19.08.2017. u 20:30h imaćete priliku da pogledate još jednu odličnu pozorišnu predstavu: „Laži me“.

Karte se besplatno dele na našoj biletarnici od 15.08.2017. u periodu od 12-20h.

Dobro došli!

Pozorišni komad LAŽI ME inspirisan je crnohumornim poetsko-proznim zapisima o ljudskoj svakodnevici Saše Simonovića „O ljubavi, smrti i još nekim sitnicama“. Zamišljen je kao komedija karaktera sa elementima groteske.

Glavne uloge igraju Aleksandar Dunić, deo glumačkog toma Pozorišta na Terazijama i Sandra Bugarski, glumica Beogradskog dramskog pozorišta. Oni su sredovečni bračni par. ON je hipohondar koji sve više gubi korak sa ubrzanim društvenim promenama i savremenom stvarnošću koja sa sobom nosi neizvesnost i strah od budućnosti, a ONA je žena jakog karaktera, hrabra i preduzimljiva, spremna da se akcijom i rizikom bori protiv svakodnevne rutine i pesimizma koji joj ugrožava brak. Kada posustali supružnici, posle dvadeset pet godina, reše da otputuju u banju u kojoj su proveli medeni mesec, na scenu će isplivati laži – one svakodnevne, naivne, bele laži na koje se obično i ne osvrćemo; i one crne, teške, sudbonosne i „smrtonosne“ laži koje su pokidale tolike veze.