Pozorišna predstava "VELIKI TALAS"

07 Mar 2018 u 20:00
Pozorišna predstava "VELIKI TALAS"

BESPLATNA POZORIŠNA PREDSTAVA "VELIKI TALAS"

Tokom proteklih pedeset izvođenja ekipa predstave je oduševljavala i zasmejavala publiku, a sjajnu glumačku ekipu čine Ljiljana Stjepanović, Lana Karaklajić, Pavle Pekić, Tanja Bošković, Rade Marković i Stevan Piale.

Predstava Veliki talas duhovito opisuje težnju dvoje mladih da započnu zajednički život uprkos protivljenju rodbine 
Jedna od glavnih protagonistkinja Velikog talasa, Ljiljana Stjepanović, je povodom 50. izvođenja gostovala na televiziji Pink, i tom prilikom je rekla:
“Veliki talas je veliki podvig, jer je čini grupa ljudi koja je mnogo angažovana. Jako nas je teško skupiti na jednom mestu, ali zahvaljujući dvema producentkinjama i organizatorkama koje vode čitavu predstavu, Maji Stojanović i Ivani Ćopić, uspevamo da se okupimo svaki put. Ovo je vrlo značajan jubilej predstave i radujemo se svaki put ponovnom izvođenju. Veliki talas je savremena priča i ono što je meni posebno zanimljivo su ti odnosi među generacijama koji su ovde drastično, ali duhovito prikazani. Ja igram baku, Tanja Bošković mi je ćerka, a Lana Karaklajić je u ulozi unuke. Predstava prikazuje sukob između nas tri zbog Dunjinog (Laninog) izbora dečka…”

Ulaz je slobodan uz prethodno preuzetu ulaznicu. Dobrodošli