Projekcija filma "IZVAN GRANICA REALNOSTI"

31 Maj 2018 u 21:00
Projekcija filma "IZVAN GRANICA REALNOSTI"

Film „Izvan granica realnosti“ od danas u bioskopu Centra za kulturu „Vlada Divljan“!

Dugoiščekivana avanturistička priča sa elementima mistike, romanse i trilera, film „Izvan granica realnosti“, sa Milošem Bikovićem i Antoniom Banderasom u glavnim ulogama, stiže pred domaću publiku u četvrtak, 3. maja.

Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

Pored Bikovića i Banderasa, glumačku ekipu čine Lubov Aksenova, Jevgenij Stičkin, Vilen Babičev, Jurij Čursin i Petar Zekavica.

Reditelj Aleksandar Boguslavski, koji će povodom svečane premijere filma posetiti Beograd, poreklom je iz Moskve i potiče iz filmske porodice. Aleksandar je diplomirao na Gerasimov institutu kinematografije u Rusiji. Režirao je prvu sezonu ruske postapokaliptične TV serije „To survive after“, koja je bila jedna od najpopularnijih serija za tinejdžere. Takođe, režirao je deo filma „Staljingrad“ iz 2013. godine, zajedno sa Fedorom Bondarčukom, koji je zaradio 68 miliona dolara na svetskim blagajnama.

Pogledajte trejler: https://youtu.be/CdJBLFOgf48

Datum i vreme prikazivanja: 03., 04., 05., 17.,18., 24., 25. и 31.05. u 21h

Cena karte je 250 dinara.