LEKART edukativni centar

LEKART EDUKATIVNI CENTAR je jedinstveni edukativni centar u našoj zemlji koji je osnovao jedan od najtalentovanijih i najnagrađivanijih glumaca sa naših prostora Branislav Lečić sa ciljem da pomogne svakom čoveku bez obzira na godine i prethodno profesionalno iskustvo da otkrije sebe i kroz umetnost pronađe put samoostvarenja i sreće.

LEKART EDUKATIVNI CENTAR pruža mogućnost svim zainteresovanima da bez obzira na godine, prethodno obrazovanje i iskustvo za godinu dana steknu sintetizovano znanje iz različitih kreativnih oblasti: glume i režije, novinarstva i kreativnog mišljenja, komponovanja, pevanja, slikanja i modernog plesa ili da se opredele da se specijaliziraju za jednu od gore navedenih grana. 

Celokupan program bazira se na edukaciji kroz igru i kreativni dijalog uz stalnu interakciju i praktičan rad na sceni. Programi su namenjeni svima koji imaju potrebu i želju da se iskažu kroz neki vid umetničkog izražavanja bilo da se pripremaju za buduće profesionalne angažmane, umetničke skole ili fakultete i za one koji samo žele da prošire svoja saznanja, nadograde svoje kreativne potencijale, isprobaju se i potvrde na različitim poljima.

Program u edukativnom centru vode ostvareni umetnici, poznati kreativci i pedagozi.

  • Program gluma i režija – vodi inicijator i osnivač Lekart-a glumac Branislav Lečić,
  • Program scenario i kreativno pisanje -  vodi poznati glumac, režiser, scenarista muzičar i slikar Nikola Pejaković
  • Program gluma za decu – vode Branislav Lečić, glumica Zorana Bećić i prvak Narodnog pozorišta u Beogradu glumac Igor Đorđević,
  • Program pevanje-  vodi poznata džez pevačica Jelena Jovović
  • Program novinarstvo i PR – vode Anita Lazić Todorović, suosnivač centra i Nina Radulović Lečić
  • Komponovanje i muziku – vodi jedna od najtalentovanijih i najnagradjivanijih kompozitorki nove generacije Irena Popović,
  • Moderan ples – vode prvi solista Pozorišta na Terazijama i koreograf Milan Gromilić i Katarina Gromilić
  • Program crtanje i slikanje -mlada akademska slikarka Mina Radović.

Za vise informacija posetite našu Fesjbuk stranicu LEKART/EDU, web sajt www.lekart.rs ili kontaktirajte Koordinatora škole putem mail adrese office@lekart.rs i tel. 064 6494291.